diumenge, 13 de març del 2016

NOVA YORK: UN SOMNI FET REALITAT

Aquest any, dos centres de la Plana de Vic hem començat una nova aventura plegats. Som el CEES de Vic i l'Institut de Gurb, que ens hem unit per dur a terme un intercanvi amb un institut de Glen Rock (New Jersey), als Estats Units. El passat mes de novembre vam rebre els alumnes i professors americans, i ara ha arribat el nostre moment d'emprendre el viatge cap a l'altra banda de l'Atlàntic. 

Ahir dissabte els 22 alumnes i 3 professors catalans vam sortir de Barcelona al voltant de les 10 del matí direcció a París, on vam fer escala per agafar el vol cap a Nova York. Després de moltes hores de viatge i molts controls, vam arribar a l'aeroport JFK de Nova York a dos quarts de 5 de la tarda, hora local. Aquí ens esperava en Tom, un dels professors americans que participa a l'intercanvi, amb una gran sorpresa: un autobús escolar de color groc típic americà. 

Amb aquest autobús tan especial vam creuar Nova York, on ja vam poder veure els primers gratacels. Després d'una horeta de viatge vam arribar a l'Institut de Glen Rock, on ens esperaven tots els alumnes americans amb les seves famílies i la Dina i la Kirsys, les altres dues professores de l'intercanvi. Ens havien preparat una pancarta de benvinguda i un sopar molt bo. Després, però, de seguida vam anar cap a les respectives cases, ja que estàvem molt cansats.

La primera impressió del viatge va ser molt bona. Tenim moltes ganes de viure aquest somni molt intensament!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada