dijous, 17 de març del 2016

2n DIA A NOVA YORK

Hola de nou!

Avui ha tornat a ser un dia molt intens. De bon matí hem agafat el tren a Glen Rock fins a Hoboken, a la banda dreta del riu Hudson, des d'on hem pogut fer unes primeres fotos molt maques de Manhattan. Després, hem agafat el Path, que ens ha portat fins a World Trade Centre, al Downtown. Un cop allà, hem vistat el Memorial 9-11, una experiència molt xocant per tots nosaltres.

Seguidament, hem baixat per Wall Street i hem vist l'edifici de la Borsa (New York Stock Exchange). Un cop a baix, ens hem apropat al Battery Park i hem agafat un ferri fins a State Island, on hem pogut veure la gran estàtua de la llibertat. Després de moltíssimes fotos i de fer una volta per l'illa, hem tornat a agafar el ferri fins al Battery Park. Des d'allà, hem caminat fins al Pont de Brooklyn i l'hem creuat. Creuar el pont ens ha suposat caminar 1,6 quilòmetres, però ha valgut molt la pena perquè les vistes de Manhattan des d'allà són espectaculars!

Un cop a Brooklyn, hem dinat i hem descansat una estona. Després, hem agafat el metro fins a Broadway Lafayette. Hem caminat per Little Italy i per China Town i després hem tornat al World Trade Centre, on hem tornat a agafar el Path per anar a buscar el tren a Hoboken.

Un cop més, ha estat un dia molt llarg i molt cansat, però molt espectacular. Ens ho hem passat molt bé!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada