dilluns, 14 de març del 2016

LA DESCOBERTA DE L'INSTITUT GLEN ROCK

El dia d'avui, malgrat la pluja, ha estat molt enriquidor. De bon matí ens hem reunit tots a l'institut Glen Rock, un institut gran i molt típic americà. Només entrar, els passadissos, les taquilles i les instal·lacions ens han fet sentir com si estiguessim dins d'una pel·lícula. Després de voltar una mica, cada alumne ha anat a la classe amb la seva parella d'intercanvi. La primera classe ha començat amb el jurament de la bandera, un fet que ha sorprès molt a tots els estudiants. Han assistit a classes de castellà, anglès, matemàtiques, dibuix, educació física... Ha estat una molt bona experiència que també ens ha permès poder veure les semblances i diferències entre l'organització i desenvolupament de les classes americanes i les catalanes. 

A les 11 del matí ens hem tornat a reunir tots, aquest cop a la cantina, on hem dinat plegats. Aquest ha estat un altre moment molt impactant, que ens ha fet sentir, una vegada més, part de la vida escolar americana. Així, doncs, hem passat un matí fantàstic i hem après molts coses de la cultura americana. 

Després de dinar ens hem desplaçat amb el bus escolar fins als Jersey Gardens, un centre comercial on es poden trobar botigues i outlets de moltes marques conegudes, que han satisfet de sobres les expectatives dels alumnes. Cap a les 6 hem tornat cap a l'escola, on ens esperaven tots els alumnes americans. Alguns, després d'això encara han fet altres plans, com per exemple anar a la bolera. Tot plegat ha fet que el dia d'avui hagi estat d'allò més aprofitat. 

Avui anem a dormir d'hora perquè demà ens espera la que serà per molts la primera visita a la ciutat de Nova York.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada